MOST a GLAZE UV gél körömmatricákat 26%os kedvezménnyel vásárolhatod meg csomagban. | 15,000 Ft feletti vásárlás esetén 10% - 20,000Ft feletti vásárlásnál 15% kedvezményt szerezhetsz meg.

Kérdése van? Hívjon minket! +36305869963

Rólunk

Kriszta és Péter

Szia!

A nevem Kriszta. Anyuka, gyógytornász, irodavezető és a NailTheTrend megalkotója vagyok. Családi vállalkozásunkat 2024 legelején indítottuk. Azért hoztam létre ezt az webshopot, hogy elérhetővé tegyem Neked is a legújabb körömtrendet, ami a világ számos országában már évek óta hódít. 

2019-ben az Amerikai Egyesült Államokban éltem és ekkor fedeztem fel a Dashing Diva körömtermékeit. Azonnal beleszerettem praktikussága, tartóssága és változatossága miatt. Miután hazaköltöztem realizáltam, hogy az itthoni piacon sajnos nem lehet ehhez hasonló készítményt kapni, így személyes úton kellett beszerezzem. Gyakorlatilag 5 éve folyamatosan használom. Mostanra több hasonló márkát is teszteltem, de ezek elérhetősége, változatossága igencsak korlátozott és alacsony minőségük miatt egyikkel sem voltam megelégedve.

Fontos elmondanom még, hogy mióta rátaláltam a Dashing Diva termékeire azóta egyszer sem lakkoztam a körmeimet és még műkörmös szakemberhez sem fordultam. Ez idő alatt született 2 gyermekem és miután bizonyítottan nontoxikus termékről van szó, nem okozott gondot a viselete sem.

Küldetésem, hogy a Dashing Diva termékei önbizalmat adjon Neked, közben pedig megkönnyítsék hétköznapjaidat. Hiszen szebb dolgokkal is lehet tölteni az életet mint várni arra, hogy megszáradjon a körömlakk. 

Így elhatároztam, hogy kedves férjem támogatásával elhozom Neked Magyarországra is ezt a praktikus és prémium minőségű termékcsaládot amit ELŐSZÖR itt vásárolhatsz meg. Kíváncsi vagyok a véleményedre éppen ezért várom a visszajelzésedet és szívesen fogadom a saját készítésű körömfotóidat.